Geef als stichting

Deel uw ambities en maak ze waar met Mendoo. Geef als stichting om uw impact te vergroten. Mendoo is de ideale partner partner. Met onze expertise en uw gift kunnen we samen het verschil maken voor kwetsbare mensen en hun huisdieren. Zo kan iedere Nederlander de hulp krijgen die op dat moment zo hard nodig is.

Voordelen van schenken als stichting

  • Persoonlijk advies en maatwerk
  • Professionele terugkoppeling en voortgangsrapportages
  • Concrete impact en resultaat
  • Mogelijkheid om een project te bezoeken

Er zijn nog veel meer manieren om Mendoo te steunen. Hier zitten vaak ook interessante belastingvoordelen aan vast. Bent u een bedrijf, dan leest u hier hoe het werkt wanneer u op die manier aan ons doneert. Hier leest u wat de voordelen zijn van het geven van een bijzondere gift en op deze pagina leggen we u graag uit hoe het werkt wanneer u iets wil nalaten. Als laatste staat hier een link naar de website van de belastingdienst waar alle regels omtrent het helpen van een ANBI-instelling nog uitgebreider worden uitgelegd.

Een structurele samenwerking met stichtingen biedt ons de kans om zekerheid in te bouwen voor de toekomst, zodat we mensen en dieren kunnen helpen op het moment dat het nodig is.

Laten we samen verkennen waar onze raakvlakken liggen. Neem contact op met Linda de Regt via 06-14454595 of linda@mendoo.nl. Linda is er ook voor al uw andere vragen met betrekking tot het doen van een gift of andere vormen van samenwerking.

Een persoonlijk verhaal van een Nederlands vermogensfonds dat substantieel bijdraagt aan de missie van Mendoo:

Eind 2019 maakten wij als goede doelen stichting kennis met Mendoo. De passie waarmee Rianne en Linda hun werk verrichten was gelijk duidelijk. De noodzaak voor hun werk ook. Professionaliteit staat tevens hoog in het vaandel bij Mendoo. Er wordt zeer gedegen onderzoek gedaan. Indien een koerswijziging nodig is, wordt deze uitgebreid onderzocht en verantwoord in heldere communicatie. Zelden komen wij organisaties tegen die ons zo goed op de hoogte houden en betrekken in de besluitvorming rondom te nemen koers als Mendoo doet.