Bijzondere gift

U maakt een groot verschil met een bijzondere gift van € 2.000. Elke bijzondere gever is een speciale relatie van Mendoo. Samen zorgen we ervoor dat uw donatie concreet bijdraagt aan het welzijn van kwetsbare mensen en dieren in Nederland.

Schenkt u € 10.000 of meer, dan ontwikkelen we graag een plan op maat dat aansluit op uw persoonlijke interesses. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een bestaande activiteit of project. In dat geval adviseren wij u graag, zodat u zeker weet dat uw geld wordt besteed zoals u dat het liefste wilt.

Daarnaast bieden we u:

  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Volledige transparantie in besteding
  • Uitnodigingen voor evenementen
  • De mogelijkheid voor projectbezoeken

Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om Mendoo te steunen. Hier zitten vaak ook interessante belastingvoordelen aan vast. Bent u een stichting, dan leest u hier hoe het werkt wanneer u op die manier aan ons doneert. Hier leest u hoe u geeft als bedrijf en op deze pagina leggen we uit hoe het werkt wanneer u iets wil nalaten. Als laatste staat hier een link naar de website van de belastingdienst. Daar worden alle regels met betrekking tot het helpen van een stichting zoals Mendoo nog uitgebreider uitgelegd.

Heel graag wisselen we met u van gedachten over alle mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met Linda de Regt via 06-14454595 of linda@mendoo.nl.