Pers

Heeft u interesse in het werk van Mendoo? Bent u van de pers en benieuwd hoe het komt dat mensen met een hulpvraag deze soms uitstellen vanwege onvoldoende opvang voor hun huisdier? Wilt u iets weten over ons project ‘Blijf van mijn dier’, speciaal voor de huisdieren van mensen die naar een Blijf-van-mijn-lijfhuis moeten?

Bel ons dan op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tijdens kantooruren. Onze oprichter en persvoorlichter Rianne Haaijema staat u graag te woord via 06-40772537 of rianne@mendoo.nl.

Op woensdagen en buiten kantooruren kunt u een e-mail sturen met een terugbelverzoek naar info@mendoo.nl.

U mag hier ook naartoe bellen als u wilt weten hoe wij ons inzetten voor daklozen die liever blijven zwerven, omdat de opvang hun huisdier niet kan plaatsen. Wilt u een interview met iemand van ons team, ook dan kunt u ons natuurlijk bellen of mailen. Dit kan uiteraard ook voor eventuele andere vragen.

Bent u geïnteresseerd, maar wilt u ons eigenlijk gewoon helpen, kijk dan hier hoe je dat doet met geld of hier hoe je dat doet als vrijwilliger. Wij kunnen uw hulp goed gebruiken, want we krijgen het ieder jaar drukker.

Op deze pagina leest u waarom wij doen wat wij doen en wat we allemaal al bereikt hebben. Tot slot vindt u hier meer over de cijfers achter onze missie en de statuten van onze stichting.