Het team

Mendoo’s mensen zijn de cruciale kracht van de organisatie. Het team bestaat uit zeven vaste medewerkers, in totaal 4.0 fte, en heel veel vrijwilligers. Hiernaast werkt Mendoo natuurlijk samen met heel veel andere organisaties, zoals de politie, de dierenpolitie en verschillende gemeenten.

Ons team bestaat uit ambitieuze en gepassioneerd dieren- en mensenliefhebbers die zich iedere week sterk maken om die ene speciale band te waarborgen. Hiermee bedoelen we natuurlijk de band tussen mens en dier, omdat we weten hoe deze onder druk kan komen te staan in bepaalde situaties. Omdat het hierbij soms ook gaat over geweldssituaties werkt ons team grotendeels anoniem. Wel kunnen we zeggen dat we erg veel ervaring hebben binnen het werkveld.

Sinds haar oprichting in 2014, destijds als ‘Stichting Blijf van mijn Dier’, is de organisatie van Mendoo ieder jaar gegroeid. Dit is goed nieuws omdat het betekent dat we steeds meer mensen en dieren kunnen helpen. Maar het zegt ook iets over de noodzaak voor het werk dat wij doen. Wil jij meer informatie over wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen doen, neem dan contact met ons op.Wil jij meer informatie over wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen doen, neem dan contact met ons op.

Help mee

Sta jij achter onze missie en lijkt het je leuk om hier een bijdrage aan te leveren? Wil jij ook werken in een ambitieus en veelzijdig team met korte lijntjes? Check dan nu onze vacaturepagina of meld je aan als vrijwilliger.