Nalaten voor mens en dier

Geloof jij in onze missie en wil je het verschil blijven maken na je leven? Via je testament kun je iets nalaten en leeft je betrokkenheid bij kwetsbare mensen en dieren in Nederland voort.

Steeds meer Nederlanders staan open voor het idee om na te laten aan een goed doel. Voor Mendoo zijn giften uit nalatenschap onmisbaar. Het geeft ons meer zekerheid dat we kunnen blijven doen wat we doen: het waarborgen van de unieke band tussen mensen en dieren, juist wanneer zij in een kwetsbare positie zitten. Als jij wilt nalaten aan een goed doel zoals Mendoo, dan heb je een testament nodig die je maakt bij een notaris. Je kunt Mendoo begunstigen met een erfstelling (een percentage van je nalatenschap) of een legaat (een vastgesteld bedrag binnen je nalatenschap).

Er zijn nog veel meer manieren om Mendoo te steunen. Hier zitten regelmatig interessante belastingvoordelen aan vast. Heb je een bedrijf, dan leest je hier hoe het werkt wanneer je als bedrijf doneert. Hier lees je wat de voordelen zijn van het geven van een bijzondere gift en op deze pagina leggen we je graag uit hoe het werkt wanneer je iets wilt geven als stichting. Als laatste staat hier een link naar de website van de belastingdienst waar alle regels omtrent het helpen van een ANBI-instelling, zoals Mendoo nog beter wordt uitgelegd.

Neem voor meer informatie over nalaten geheel vrijblijvend contact op met Linda de Regt via 06-14454595 of linda@mendoo.nl