Geef als bedrijf

Samen met Nederlandse bedrijven kunnen we het verschil maken voor Nederlanders die tijdelijk in een moeilijke situatie zitten. En voor hun huisdieren natuurlijk! Geef als bedrijf! Een structurele samenwerking, bijvoorbeeld via uw bedrijfsfonds, biedt ons de kans om zekerheid in te bouwen voor de toekomst. Op die manier kunnen we mens en dier blijvend helpen zolang dat nodig is. Helaas merken we dat de vraag voor de specialistische hulp die wij bieden alleen maar groter wordt. Misschien komt dit doordat mensen en instanties ons beter weten te vinden, maar hoe het ook zij; uw hulp is hard nodig, nu meer dan ooit. Help ons, dan zorgen we er samen voor dat kwetsbare mensen en dieren zoveel mogelijk bij elkaar kunnen blijven.

Natuurlijk kunt u ook eenmalig schenken. Er zijn veel manieren om Mendoo te steunen. Hier zitten vaak ook interessante belastingvoordelen aan vast. Bent u een stichting, dan leest u hier hoe het werkt wanneer u als zodanig aan ons doneert. Hier leest u wat de voordelen zijn van het geven van een bijzondere gift en op deze pagina leggen we u graag uit hoe het werkt wanneer u iets wil nalaten. Als laatste staat hier een link naar de website van de belastingdienst waar alle regels omtrent het helpen van een ANBI-instelling nog uitgebreider worden uitgelegd.

Geef als bedrijf en bel of mail gerust om van gedachten te wisselen over hoe en wat. Linda de Regt helpt u graag via 06-14454595 of linda@mendoo.nl.