Mens en dier samen naar herstel

Dat is waar wij voor staan en gaan. Mendoo is een anbi-stichting en afhankelijk van donaties zoals die van jou (of uw bedrijf). Help mee! Samen overtuigen we gemeentes en opvanginstellingen voor slachtoffers van huiselijk geweld om huisdieren te zien als onderdeel van het gezin. Dit maakt het makkelijker en logisch om ze toe te laten binnen de opvang. Hiernaast bieden we praktische noodoplossingen door jaarlijks meer dan 160 huisdieren tijdelijk op te vangen bij gastouders door heel Nederland.

Geef als stichting
Deel uw ambities en vergroot uw impact met Mendoo. Met uw gift en onze expertise maken we samen het verschil voor slachtoffers van huiselijk geweld en hun huisdieren. Op die manier krijgt iedereen de hulp die op dat moment nodig is.

Geef als bedrijf
Samen met Nederlandse bedrijven maken we het verschil. Help mee bouwen aan een land waarin slachtoffers van huiselijk geweld en hun huisdieren de juiste hulp krijgen, juist wanneer ze dat zo hard nodig hebben.

Bijzondere gift
U maakt een groot verschil met een bijzondere gift van €2.000. Elke bijzondere gever is een speciale relatie van Mendoo. Samen zorgen we ervoor dat uw gift concreet bijdraagt aan het welzijn van slachtoffers van huiselijk geweld en dieren in Nederland.

Nalaten
Via je testament kun je je betrokkenheid bij slachtoffers van huiselijk geweld en dieren in Nederland laten voortleven. Geloof je in onze missie en wil je het verschil blijven maken, ook na je leven? Graag vertellen we je meer over de mogelijkheden.

Samen staan we sterk