Hulpverlener

Ben je hulpverlener en vormt het huisdier van een cliënt een belemmering voor zijn of haar traject. Mendoo kan helpen door een tijdelijke oplossing te bieden voor het dier. Op die manier kan jouw cliënt verder werken aan herstel.

Praktische opvang van het dier

Mendoo kan het huisdier van jouw cliënt tijdelijk opvangen binnen een gastouder. De opvangperiode hangt af van de duur van het hulpverleningstraject, maar deze is gemiddeld drie tot twaalf maanden. De wetenschap dat zijn of haar huisdier in goede handen is, heeft mogelijk een positief effect op het herstel van uw cliënt.

Samenblijven met het dier

Een aantal opvanglocaties is een samenwerking aangegaan met Mendoo. Hierdoor is het op die plekken mogelijk voor cliënten om hun huisdier mee te nemen. Momenteel kan dat bij de vrouwenopvanglocaties van Blijf Groep Noord Holland, Kadera Enschede en Moviera Apeldoorn.

Is dit ook een idee voor uw hulpverleningsorganisatie of wilt u hier gewoon meer over weten, neem dan contact met ons op. Onderaan deze pagina vindt u een formulier dat u heel snel in kunt vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U mag ons natuurlijk ook gewoon bellen dan vertellen we graag meer over wat wij doen en waarom dit zo belangrijk is.

Een maatschappelijk werker vertelt:

“Het is zo fijn dat er een initiatief bestaat als Mendoo. Ik heb dit ook gedeeld met mijn collega’s binnen de GGZ. Inmiddels heb ik over meerdere casussen contact gehad met het team van Mendoo en ik ben elke keer goed, praktisch en snel geholpen. Voor mijn cliënten betekent de opvang ontzettend veel. Het draagt echt bij aan het verloop van hun eigen traject. Bedankt voor jullie gepassioneerde en professionele inzet!”

Contact

Je gegevens blijven strikt vertrouwelijk en zijn alleen bij Mendoo bekend.


    Problematiek: *

    Diersoort: *


    Hoe ben je bij ons terecht gekomen: